Cub Cadet 524 SWE
Dvoustupňová sněhová fréza - CubCadet - dvoustupňové - Power steering - Elektrostart - 61 cm - 53 cm 31AW53LR603 Cub Cadet Sněhová fréza 524 SWE dvoustupňová Motor: Cub Cadet ThorX 70 OHV, 208 cm3, 4-takt Výkon (pracovní otáčky): 3,9 kW/5,3 HP Výkon max: cca 5,0 kW/6,9... více »
od 23 990 Kč
- Pozitivní (16) |
- Kritické (3) |
- Odborné (0) |
- Video (2)
- 100% splňuje popis produktu, i přes nižší výkon motoru vjede do staršího sněhu vyššího než je výška bunkru ( s dodaným bočním vedením "drift cutters" ) bez jakéhokoliv poklesu otáček, překvapila mne nízká spotřeba, super funkce power steering- zatáčení- to je radost, poměrně tichý chod motoru. Stroj byl 100%- ně nastaven, tak jak je uvedeno v manuálu,práce jde "jedna báseň".
Mám chalupu v 787 mnm a je zde letos přes 100cm sněhu, sněhová fréza si s ním hravě poradí, již teď vím, že jsem volil dobře po všech stránkách.
Franta
Přidáno: 11. února 2012
- Pohodlné ovládání a snadné startování i bez použití startéru
- Nemám s čím porovnat, ale s výkonem jsem spokojen.
- Konstrukce bunkru se zdá být odolná
- Pomalá zpátečka, v praxi téměř nepoužívám
Frézu jsem vybral dle parametrů, které se mi líbily a na základě kladného hodnocení v recenzích.
Fréza odhazuje lépe, pokud má dostatečný přísun sněhu. Do tvrdého sněhu má problém zajet, prokluzují kola. S tím však asi má problém každá menší fréza.
- měl jsem před tím MTD 651 a nebyl jsem spokojen a v recenzích na internetu na CUB CADET 524 SWE byla fréza doporučována
S předchozí frézou jsem nebyl spokojen a dle recenzí tato fréza se jeví jako dobrá
zatím jsem ji použil jedenkrát a perfektní
doporučil
- - za ty peníze je to luxus
- - výborná manipulace,perfektní ovládání
- - el.startování,světlo,silný motor,velká kola,joystick
- - cena pojistných šroubů + poštovné
- - neni k sehnání
- - servisních středisek je velmi málo a jsou daleko
- uvidíme co přinese zima,bez sněhu funguje
Bc. Petr Kužela
Přidáno: 14. listopadu 2011
(Upraveno 14. listopadu 2011)
Zakoupeno v Elektromarket CZ
- Cub Cadet 524 SWE je výborná a velmi žádaná fréza. Výrobce je MTD, který frézy vyrábí více jak 50 let. Zkušenosti se projevili v kvalitě materiálů, motoru, tvaru šneku. Vynikající balanční systém, či způsob otáčení frézy dělá tuto frézu vynikajícím strojem. Samozřejmě disponuje světlem, startováním pomocí 230V. Směřování směru komínku lze pohodlně od ovládacího pultu. Bezkonkurenční je směřování výšky výhozu komínku od ovládacího pultu!
- Téměř nulový stav této frézy na skladech v ČR. Ovládání frézy se provádí pomocí páček na rukojeti (není nutné frézu přetlačovat). Tyto páčky se mohou zlomit.
Cena frézy je vynikající vzhledem k kvalitě a výkonu. Konkurenční frézy nenabízejí podobné funkce a pokud se kvalitou blíží, jejich cena je vysoko nad 30 000Kč.
- - cena x vybavení
- - vzhled
- - provedení (uživatelská ovladatelnost)
- Nevím, ještě jsem nevyzkoušel na sněhu, pouze na suchu...
Toto zboží rychle vykoupeno z obchodů, problém sehnat vyskladněné zboží...Vybavením jednička mezi "menšími" frézami...
- Ovladani nahonu na jednotliva kola - tj da se zatacet na fleku-po zkusenostech s Vari vim , jaky je problem obcas zatocit na malem polomeru a u snehove frezy bych rekl, ze tento manevr bude casty
- Elektricky starter na 230V a svetlo - po zkusenostech s predchozi frezou to clovek oceni kazde rano, kdyz musi odklidit to co mu snehovy pluh cestaru udelal pred vraty :-) aby vubec vyjel
- Mechanicke provedeni pote co jsem shledl cinskou levnejsi variantu a zejmena po velmi negativni osobni zkusenost s kompletaci vyrobku firmy Hecht
- Drobne vychytavky typu vyhrivane rukojeti , joystick na kominek, svetlo...
- 5 leta zaruka ( podmineno servisnimi prohlidkami za udajne 600-700 Kc )
- Cena pojistnych sroubu na sneka - 99 kc za jeden mi prijde jako zlodejna
Mohl jsm si vybrat , bud mene srovnatelnou cinu , tj bez ovladanei nahonu a vyhrivanych rukujeti nebo subjektivne od pohledu kvalitnejsi vyrobek.
Nicmene na nejake shrnuti ci hodnoceni neni vhodna doba - myslim ze hodnotit ma smysl min po druhe zimni sezone
Doufam ze letos napadne snih alespon jako vloni, jinak jsem vyhodil penize .-) :-)
Technická kvalita a použití sněhové frézy Cub cadet 524
Profesionál popisuje sněhovou frézu Cub Cadet 524 jejich kvalitu a doporučené používání. Detaily a další informace o fréze najdete na http://www.namir.cz...
3D animace otáčející se sněhové frézy Cub Cadet 524 SWE - YouTube
Namir Vám přiblíží sněhovou frézu CubCadet 524 http://www.namir.cz... ve 3d pohledu (animaci) kde máte možnost si prohlédnout veškeré detaily.
- vybavení k ceně/eletrický start,řizení páčky ,ovladání komínku
- a celkové technické provedení a je hezká!!! a líbí se to je taky důležité/ a bude s ní pracovat žena myslím ideální kombinace
opět opakuji technické provedení a vybyvení a k tomu cena a způsob dodání /s montovana a přivezena pohoda/ ostatní uvidíme až napadne ale mělo by to pracovat
Zobrazuji 1 - 19 ze 19 recenzí