MTD M 56
Dvoustupňová sněhová fréza - MTD - dvoustupňové - 56 cm - 41 cm M56 sněhová fréza Motor: Snow ThorX 55 OHV, 179 cm3, 4-takt Výkon (pracovní otáčky): 3,0 kW/4,0 HP Výkon max: cca 4,0 kW/5,5 HP Šířka záběru (cm): 56 Pojezd: anoRychlost... více »
od 11 590 Kč
Všechny recenze MTD M 56
Semerád
Přidáno: 14. března 2012
- vyrobeno v Německu ,motor USA bez problému
- po čtyřech hodinách se zastavil šnek ,zjištění : vytahaný klínový řemen. řemen , ložiska a kola čína .Nahrazen originálem za 250 kč. Po krátké sezoně opět klínový řemen na odpis. Plastová převodka pohonu kol taky nebude mýt velkou výdrž.
Za vložené peníze příliž málo . Uvažuji o koupi Hechta , který za stejné peníze nabídne více.
miki
Přidáno: 17. února 2012
- Frézu mám již 8 let a jsem velmi spokojený, nyní si budu pořizovat větší od stejné firmy.Velmi spolehlivá, vždy bezproblémů nastartovala i v mrazech minus 24 st., pokud se o ni budete starat budete spokojeni jako já.Je potřeba mít v rezervě hřídelové ulamovací čepy.
- Nebere zmrzlý a úplně rozbředlý - vodový sníh, na ten potřebujete větší výkon, dále pouze jedna rychlost pojezdu je trošku limitní. Plochu cca 6x50m zvládne podle výšky sněhu za 30-60 minut.
Velmi spokojen.
Video o jedno a dvoustupňových sněhových frézách - Namir
Rozdíl mezi jednostupňovou a dvoustupňovou frézou. Popis MTD M 56 Další popis a videa na http://www.namir.cz...
Anonym
Přidáno: 22. září 2010
- Právě jsem si ji koupil, jsem spokojená! MTD frézy prý nejsou z Číny a cena je stejná. P5íbuzný má podobnou a je spokojený.
Příbuznu má podobnou frézu taky od MTd. Je sní spokojený, mě ji přivezli dnes. Výborně jezdí, vypadá dobře. Jsem nadšený. Koupil jsem si ji od firmy z Prahy 6 Namír - spokojenost. Je jen o málo dřažsí než čínský stroj. Jedno mínus - ještě jsem ji nezkusil na sněhu.
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí