Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

MTD M 56

Přidat recenzi

Dvoustupňová sněhová fréza - MTD - dvoustupňové - 56 cm - 41 cm

M56 sněhová fréza Motor: Snow ThorX 55 OHV, 179 cm3, 4-takt Výkon (pracovní otáčky): 3,0 kW/4,0 HP Výkon max: cca 4,0 kW/5,5 HP Šířka záběru (cm): 56 Pojezd: anoRychlost... více »

Kde koupit

Semerád

Přidáno: 14. března 2012

Nedoporučuje produkt
  • vyrobeno v Německu ,motor USA bez problému
  • po čtyřech hodinách se zastavil šnek ,zjištění : vytahaný klínový řemen. řemen , ložiska a kola čína .Nahrazen originálem za 250 kč. Po krátké sezoně opět klínový řemen na odpis. Plastová převodka pohonu kol taky nebude mýt velkou výdrž.

Za vložené peníze příliž málo . Uvažuji o koupi Hechta , který za stejné peníze nabídne více.

• Ano
miki

miki

Přidáno: 17. února 2012

Doporučuje produkt
  • Frézu mám již 8 let a jsem velmi spokojený, nyní si budu pořizovat větší od stejné firmy.Velmi spolehlivá, vždy bezproblémů nastartovala i v mrazech minus 24 st., pokud se o ni budete starat budete spokojeni jako já.Je potřeba mít v rezervě hřídelové ulamovací čepy.
  • Nebere zmrzlý a úplně rozbředlý - vodový sníh, na ten potřebujete větší výkon, dále pouze jedna rychlost pojezdu je trošku limitní. Plochu cca 6x50m zvládne podle výšky sněhu za 30-60 minut.

Velmi spokojen.

• Ano (2)
Ověřený zákazník PEDDY.cz

Přidáno: 4. listopadu 2011

Zakoupeno v PEDDY.cz

Doporučuje produkt
  • Je to německý výrobek
  • Zatím jsem ho nepoužil

Čekám na první sníh a pak budu vědět víc.

• Ano
  • Ne (1)
Namir

odborník

Namir

Přidáno: 29. srpna 2011

Video o jedno a dvoustupňových sněhových frézách - Namir

Rozdíl mezi jednostupňovou a dvoustupňovou frézou. Popis MTD M 56 Další popis a videa na http://www.namir.cz...

• Ano (1)
  • Ne (2)
Ověřený zákazník NEČAS - zahradní technika

Ladislav Křivánek

Přidáno: 16. prosince 2010

Zakoupeno v NEČAS - zahradní technika

• dodrý poměr ceny a výkonu,dostačující velikost pro běžný úklid sněhu
  • bez připomínek

Zatím bez problémů

• Ano (1)
Ověřený zákazník NEČAS - zahradní technika

Jirka

Přidáno: 10. prosince 2010

Zakoupeno v NEČAS - zahradní technika

• nenáročný, lehký,lehce ovladatelný.
  • zatím není

zatím spokojenost

• Ano (4)

Přidáno: 7. října 2010

• Frézu jsem si koupil a také mi ji přivezli až domu. Nechal jsem ji přes noc v kůlně kde byly 4stupně (Krkonoše). Ráno bez problému naskočila. Ještě jsem ji nezkoušel na sněhu, ale vypadá propracovaně.

Kvalita

• Ano (14)
  • Ne (21)

Přidáno: 22. září 2010

• Právě jsem si ji koupil, jsem spokojená! MTD frézy prý nejsou z Číny a cena je stejná. P5íbuzný má podobnou a je spokojený.

Příbuznu má podobnou frézu taky od MTd. Je sní spokojený, mě ji přivezli dnes. Výborně jezdí, vypadá dobře. Jsem nadšený. Koupil jsem si ji od firmy z Prahy 6 Namír - spokojenost. Je jen o málo dřažsí než čínský stroj. Jedno mínus - ještě jsem ji nezkusil na sněhu.

• Ano (15)
  • Ne (23)