Nejnovější recenze ze sekce Sněhové frézy

Přidáno: 3. prosince 2010

(naposledy upraveno 3. prosince 2010)

• Frézu jsem koupil (30.11.2010) v OBI s 15% slevovým kuponem za 15292,- Konečně nemusím házet lopatou.Zatím spokojenost.
  • Zatím nic nemám.

V současné době můžu tento výrobek doporučit.

Přidáno: 3. prosince 2010

• Dobrá dostupnost díky pásovému pojezdu
  • el. startování, světlo.
  • cena
  • výkon
  • po dvou dnech porucha na pojezdu
  • nepřesný šnek ovládání komína, nevrací pružina komínové klapky

na pásovou frézu příznivá cena
teprve dva dny vychytávám mouchy a pomalu si zvykám.
mé dosavadní zkušenosti s jednostupňovou nástavbou na Vari jsou nerovnatelně horší.

VeGa 1101 LUX

VeGa 1101 LUX

• výkon
  • ovládání vzhledem k váze
  • pásy
  • zpracování není 100%

Dobrá frezá do kopcovitého terénu

Přidáno: 18. listopadu 2010

Stroj jsem zakoupil před několika dny v obchodě Nakupka.CZ-
-bez problémů.
Robustní, kvalitně vyrovený stroj byl dodán na paletě sestavený,
motor naskočil okamžitě, německý výrobek. Zatím jsem nenašel chybu - uvidíme na sněhu.

Přidáno: 18. listopadu 2010

• Cena
  • Jakmile vjede do mokřejšího a nebo hlubšího sněhu zastaví se a motor brumlá jako by se měl spálit. V servisu mi řekli mi že je to normální. Podle mne spíš normální šmejd motor.
  • Záběr také není nic moc a vzhledem k fukci(nefunci) motoru to lopatou mám dříve

Měl jsem si koupit silnější a asi od jiného výrobce

Přidáno: 15. listopadu 2010

Zakoupeno v mamtechnika

• Cena a dostupnost produktu.

Po skušenosti z loňské nadílky sněhu a práce s hrablem jsem šel do frézy VeGa 651 ( měl jsem ji loni zapůjčenou od kamaráda na tři měsíce a byl jsem spokojen, má ji již čtvrtý rok a funguje bez problému dodnes, pardon jedna oprava byla svíčka za 80 KČ ). Hodnotit zatím nemohu, koupil jsem ji v listopadu a tak čekám na sníh pak dám vědět.

Přidáno: 15. listopadu 2010

• cena
  • kvalita

odpovídal mé představě
na použití teprve čekám

Ověřený zákazník GARTEKO Ověřený zákazník

Přidáno: 13. listopadu 2010

Zakoupeno v GARTEKO

Sněhová fréza mi byla prodejcem doporučena.
Hodnotit budu až v Orličkách napadne sníh.
Zatím stojí doma, dívám se na ni a líbí se mi.

VeGA 1102 LUX

VeGA 1102 LUX

Přidáno: 6. listopadu 2010

Zakoupeno v mamtechnika

• Cena a doporučení známého. Dále elektrický startér, motor se zdá být spolehlivý. Uvidíme po sezoně
  • Zatím nevím

Výkonná fréza za dobrou cenu. Hodně servisních míst a dostupnost náhradních dílů.

Přidáno: 11. října 2010

• Výkon motoru
  • spolehlivost
  • vybavenost
  • zatím jsem spokojen

Plná spokojenost

Přidáno: 7. října 2010

• Frézu jsem si koupil a také mi ji přivezli až domu. Nechal jsem ji přes noc v kůlně kde byly 4stupně (Krkonoše). Ráno bez problému naskočila. Ještě jsem ji nezkoušel na sněhu, ale vypadá propracovaně.

Kvalita

Mumijka Mumijka

Přidáno: 6. října 2010

(naposledy upraveno 15. prosince 2010)

• Naprosto dostacujici, super cena, vykon slusny.
  • nic

Naprosta spokojenost, pouzivam nyni denne v Liberci, kde mame pres pul metru snehu. Prvnich par startu bylo s problemy - pravdepodobne chyba na strane uzivatele, nebot jsem si musel trochu pohrat s nastavovanim sytice a paliva. Nyni jiz naprosto super, na prvni natazeni chytne a funguje jak hodinky. Skvely pomocnik za dobrou cenu. Doporucuji tomu, kdo nechce zazit odhazovani snehu hrablem, ktere je unavne a zdlouhave. Navic pokud je snih lehky - prasan, dohoz snehu je pres 10 metru. Dekuji obchodu MaM technika za bezproblemovy nakup.l

Ověřený zákazník 123shop.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 3. října 2010

Zakoupeno v 123shop.cz

• lehký levný snad budu s tímto výrobkem spokojen
  • zatím nevím

cena proti ostatním
zatím žádné
ještě ho nemám
až ho vyzkouším třeba budu doporučovat
zatím nevím
nevím

MTD ME 66 T

MTD ME 66 T

Ověřený zákazník GARTEKO Ověřený zákazník

Přidáno: 1. října 2010

(naposledy upraveno 1. října 2010)

Zakoupeno v GARTEKO

na trhu není mnoho pásových fréz
dotazníkem jsem překvapen když nic nemám

Přidáno: 1. října 2010

• USA, cena
  • čína cena

měl jsem možnost si osahat MTD a HEcht. Rozdíl čínského Hechtu a MTD je 12 000 a 16 000 tisíc. MTD silné plechy, pořádná kola. MTD jsem si koupil, startování bez problém (zatím nemrzne :-)

Přidáno: 30. září 2010

• Cena
  • čína

měl jsem možnost si frézu osahat a vyzkoušet v porovnání s MTD M 66 a MTD ME 66. Nejsem odborník, ale na první pohled byl rozdíl v kvalitě. Síla materiálu, manipulace, pneumatiky, jednoduchost startování...

Přidáno: 22. září 2010

• Krásný a propracovaný stroj, pořádný materiál.

Stroj mám pár dní, i když ještě nebyl na sněhu jsem s ním spokojený. Předtím jsem měl frézu Hecht, plast, byla vidět nekvalita na první pohled. Hrozně jsem se u Hechtu vyvztekal.
Poradili mi, koupil jsem to na prodejně Namir. Doporučuji, až budu mít zkušenost na sněhu napíšu.l

Přidáno: 22. září 2010

• Právě jsem si ji koupil, jsem spokojená! MTD frézy prý nejsou z Číny a cena je stejná. P5íbuzný má podobnou a je spokojený.

Příbuznu má podobnou frézu taky od MTd. Je sní spokojený, mě ji přivezli dnes. Výborně jezdí, vypadá dobře. Jsem nadšený. Koupil jsem si ji od firmy z Prahy 6 Namír - spokojenost. Je jen o málo dřažsí než čínský stroj. Jedno mínus - ještě jsem ji nezkusil na sněhu.

Přidáno: 22. září 2010

• Výborná fréze, právě jsem si ji pořídil. Krásně jezdí, dobré ovládání!

Vše pro, jen jsem ji ještě nevyzkoušel na sněhu :-( . Měl jsem ale jinou frézu od MTD a z tou jsem byl také spokojený. Pořídil jsem si od firmy na Praze 6 myslím Vokovice. Dobře poradili, skojenost.
Nedoporučoval bych Čínské frézy, rozdíl je cca 3 tisíce.

tata6 tata6

Přidáno: 19. září 2010

• Pásy vyjede všude
  • Možnost vypínání pojezdu jednoho nebo druhého pásu
  • El. startér
  • Světlo
  • Převod na šnek
  • Zajišťovací kolíky

Malá životnost šnekového kola v převodu na šnek,po výměně v záruce za mosazné,vše vpořádku.
Doporučuji vyměnit kovové kolíky zajištění šneku za hliníkové,předejde se poškození převodky.

Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí 1...21 22 23 24 [ 25 ]