Nejnovější recenze ze sekce Sněhové frézy
- super stroj za rozumnou cenu
- Nelze zprovoznit, budu vracet.
chybí pojezd
super
- Z důvodu pozdějšího dodání zboží,vyskoušeno jen částečně
- Zatím v pohodě
Ukáže až čas
Velmi účinný stroj za dobrou cenu a dopravu zdarma s dárky řetězy a 2 litry motorového oleje, slušný výkon motoru, který se velmi dobře startuje. Ovládání jednoduché a bezchybné. Nejlépe se mi pracovalo při zařazené 3.rychlosti. Když jsem použil sněhové řetězy, bylo potřeba pneu nafoukat na 3 atm ať neprokluzují řetězy na pneu. Zvládli jsme i vrstvu sněhu 40cm. Komínkem ,který se mohl ručně otáčet odlétával sníh do 5 m, což bohatě stačilo. Výborně !!!
- Zatím nevím, ještě jsem nepoužil.
Místo Stigy my byla nabídnuta Vega. Přijal jsem.
- Poslali docela rychle novou gumu na šnek
- Má menší záběr než je uvedeno o 10 centimetrů
vše funguje jak má
- jednoduché zprovoznění
- Jako jediná elektrická fréza na ČR trhu, je vhodná pro vysoké lidi.
- Pefektní zpracování
- Rychlé sestavení bez nářadí
- Skvělá cena
- Nic.
Testoval jsem mnoho sněhových fréz (Grizzly, Hechty) a všechny mají madla pro trpaslíky (max. pro 170 cm).
Tato jako jediná, má polohovací madlo, tudíž i pro dlouhány (190 cm a více) ideální.
Pěkně odhazuje sníh.
- velký výkon, cena
- slabé řemeny, utrhl jsem dvoje za sezonu, špatné zpracování - na konci první sezony upadl komín. Led světlo přestalo po zimě také fungovat, vše vyřešeno reklamací, komín navařen, led opraveno nicméně po roce opět nefunguje, přestala fungovat zpátečka, bohužel po záruce.
Nedoporučuji nákup tohoto stroje, jedná se jak jinak vyrobeno v číně, nálepky přilepené v německu. Celkově jsem zklamán, řemeny frézy jsou dva a oba nejsou dimenzovány na výkon stroje, dodání je většinou do týdne, občas nejsou skladem , pokud budete uvažovat o větší fréze na sníh, přidejte raději ještě nějaké peníze a pořiďte jiný stroj u osvědčené konkurence.
Mizerný manuál
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Trochu horší startování motoru, zpáteční chod je zbytečně mpc pomalý, jinak zatím dobrý
Zatím spokojenost,ale zima teprve začala....
robustní, zlatý střed, zkusili jsme i mokrý sníh,
jede jako drak:-)), spokojenost
Zatím ještě nenapadlo dostatek sněhu, ale zkoušel jsem na malé vrstvě sněhu a fungovala.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Stroj vypadá solidně zpracován, startování pomocí 230V super. Zatím není dostatek sněhu na frézování. První náplň motorového oleje je součástí stroje v ceně (v přiložené láhvi 0,6l ). Návod určen pro 3 typy frézy, což může být trochu matoucí. Vybavení a výkon v poměru k ceně = velmi dobrá volba. Elektrické startování oceníte, jen musíte mít někde přípojku na 230 V. Jinak ručně.
Výborný produkt za dobrou cenu.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »