Nejnovější recenze ze sekce Sněhové frézy
- Placený servis i záruční
Pokud se vám stane, že praskne řemenice (což se stane i při odhazování 10 cm mokrého sněhu), automaticky vám neuznají záruku a platíte 2500,- za opravu. Takže doporučuji frézu nepoužívat v zimě na sníh!
- Frézu mám již 8 let a jsem velmi spokojený, nyní si budu pořizovat větší od stejné firmy.Velmi spolehlivá, vždy bezproblémů nastartovala i v mrazech minus 24 st., pokud se o ni budete starat budete spokojeni jako já.Je potřeba mít v rezervě hřídelové ulamovací čepy.
- Nebere zmrzlý a úplně rozbředlý - vodový sníh, na ten potřebujete větší výkon, dále pouze jedna rychlost pojezdu je trošku limitní. Plochu cca 6x50m zvládne podle výšky sněhu za 30-60 minut.
Velmi spokojen.
- Na menší plochu okolo domu ideální.
- Přijatelná cena, skladná.
- Motor je dostatečně silný na 20 cm nového i zmrzlého sněhu, zkoušel jsem ho zahltit ,ale nepovedlo se.Samozřejmě není do horských poloh.
- Velmi dobré osvětlení pro večerní práci.
- Při mokrém sněhu se ucpává ,ale to všechny.
- Nevezme přimrznutý a ušlapaný sníh,přejede ho protože je lehká.
Fréza předčila mé očekávání,myslel jsem ,že to bude větší křáp.Dle hodnocení prodavačů.
Jsem plně spokojen na jaře ji mohu uklidit nezabere moc místa ,asi jako sekačka.Jediné co nemohu posoudit je její životnost, to ukáže čas.Zatím jsem spokojen.
Produkt jsem neměl možnost plně vyskoušet,protože od koupi ještě nepadal snih.
- Pohodlné ovládání a snadné startování i bez použití startéru
- Nemám s čím porovnat, ale s výkonem jsem spokojen.
- Konstrukce bunkru se zdá být odolná
- Pomalá zpátečka, v praxi téměř nepoužívám
Frézu jsem vybral dle parametrů, které se mi líbily a na základě kladného hodnocení v recenzích.
Fréza odhazuje lépe, pokud má dostatečný přísun sněhu. Do tvrdého sněhu má problém zajet, prokluzují kola. S tím však asi má problém každá menší fréza.
- na menší plochy ideální pomocník
- kvalita za dobrou cenu
- Výrobek splňuje deklarované vlastnosti.
- Při rozběhu vyhazuje spolehlivě i jistič 16A,který nemá motorovou charakteristiku,což může znamenat u starších rozvodů i výměnu jističů.Výrobce ale na toto nikde neupozorňuje.
Produkt jsem si vybral pro uklid sněhu z malé zpevněné plochy.Toto výrobek plně umožňuje.Vzledem ale k problémům s velkým odběrem při rozběhu motoru (nutný jistič 20A,nebo 16A s motorou charakteristikou),dávám produktu nižší hodnocení,jelikož na toto výrobce vůbec neupozorňuje ani v manuálu ke stroji.
- dobrý stroj dělá za mě
není co dodat
- Dobře strartuje, kvalitní šnek, sílu má, pobere taky trvdčí sníh,
- kola dobré nesmekavé.
- Jedno kolo v pořádku a druhé uchází.
No celkém je to fájn fréza až na to že jedno kolo uchází nevím zatím proč ale skoušel jsem ventilek a ten je v pořádku, možná
uniká rávkem a nebo duše uvnitř, nevím jestli to je bezdušové,
jinak je zatím perfektní. To kolo to je nejspíš nepovedene od výroby a já ho zrovna chytil, tak třeba u ostatních to bude v pořádku.
- Nízká cena lehká obsluha.
- Slabší tah pojezdu
Za tuto cenu odpovídající zboží.
Ještě nemohu hodnotit, nedostatek sněhu.
- dobrá cena a dobré parametry
Fréza je výkonná,dobře se s ní pracuje,je poměrně levná,doporučuji ji svým kolegům v práci
zatím jsem nepoužil, čekám na sníh.První dojem je dobrý
- jednoduchá montáž
- snadná manipulace
- solidní materiály
- stroj zvládne i "slabá" žena
za 12000.- Kč dobrá koupě
Produkt odpovídá mým požadavkům, jsem s nákupem spokojen
- měl jsem před tím MTD 651 a nebyl jsem spokojen a v recenzích na internetu na CUB CADET 524 SWE byla fréza doporučována
S předchozí frézou jsem nebyl spokojen a dle recenzí tato fréza se jeví jako dobrá
zatím jsem ji použil jedenkrát a perfektní
doporučil
MTD ME 76
Přidáno: 19. ledna 2012
(naposledy upraveno 19. ledna 2012)
Zakoupeno v KOBRAS RUNLAB
- pohyb v terénu splňuje požadavky
- dostatečný výkon
- je to moje první fréza a tak nemám s čím porovnávat. neshledal jsem ale žádné zásadní nedostatky. splňuje očekávání
pro upřesnění- vlastním verzi s pásy
- Perfektní, super ovladatelná, vřele doporučuji. A hlavně to neni žádnej ČÍŇAN.
Doporučuji nákup, vyplatí se to, jsem velice spokojen. Vše bez problému. Jen by ještě místo benzínu mohla jezdit na vzduch :-D
- NÍZKÁ CENA
- PŘI MOKRÉM SNĚHU SE SNADNO UCPÁVÁ
S LÉTY PŘIBÝVAJÍ POTÍŽE. STROJ MŮŽE SNÍŽIT NAMÁHAVOST PŘI ODKLÍZENÍ SNĚHU. POKUD JE SNÍH ČERSTVÝ, JE TO SKVĚLÝ POMOCNÍK.
POKUD JDE O SNÍH MOKRÝ, NEBO SPADLÝ ZE STŘECHY, JDE TO S MÍRNÝMI OBTÍŽEMI, ALE JDE.
- Vyborna snehová fréza,používam ju už 2 roky na zasneženích Kysuciach a zatial ani jediny problem.Je tam americky motor tecumseh,s frezou som bol v1/2 snehu a nemala ani najmensi problem s vykonom.
Vrele odporúčam.
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »