Nejnovější recenze ze sekce Sněhové frézy
- Ochota prodávajícího, rychlost dodání.
- není žádná
- esteticky dobře zpracované
- po několika použitích se přetrhla startovací šňůra
- tunel se má tendenci ucpávat, je třeba pracné ruční čištění.
- Funguje pouze s prašanem.
- velmi obtížné startování
- motor nejede bez sytiče a má nepravidelný chod
Připadá mi, že je to spíše hračka nebo ozdoba garáže v letních měsících. Jsem docela zklamán. S ohledem na poslední zimy, jsem frézu použil asi 5x na úklid kolem domu. Snad je moje zkušenost jen ojedinělý případ,,
Reakce značky Hecht
pokud motor špatně startuje a funguje pouze se sytičem, je zdela evidentně něco špatně. Častou příčinou takovýchto problémů býva dlouhodobě ponechávané palivo v nádrži mimo sezónu. Bioloické příměsi, které se přidávají v současnosti do benzínu mají totiž tendenci zanášet karburátor. Pokud necháte palivo několik měsíců ve stroji, beznín v karburátoru se odpařuje, ovšem biosložka reaguje se vzdušnou vlhkostí a vytváří gelovitou hmotu, která karburátor po čase spolehlivě ucpe. V důsledku toho pak stroj špatně startuje, bez sytiče se motor zastavuje a stroj celkově ztrácí výkon. S tím pak mohou souviset i takové potíže, že stroj nemá dostatek výkonu k tomu, aby nabral a odhodil sníh, který pak zůstává v komínu a ucpává jej. Ke startu je třeba nadměrná síla, což by odpovídalo utržení startovacího lanka.
Doporučuji Vám nechat stroj zkontrolovat a seřídit v autorizovaném servisu. K zabránění podobných potíží pan nenechávejte palivo v nádrži delší dobu. Pokud víde, že stroj nebudete několik týdnů či měsíců používat, vypuťte benzín z nádrže, nastartujte motor na nechte jej spotřebovat i zbytky paliva z karburátoru.
Přeji hezký den
Petr - technická podpora HECHT
- Vsem vrele doporucuji
Výkon kvalita je dostačující, hlavně konce gumových břitů na šneku, které neodřou dlažbu.
- silný motor,pracuje lépe než jsem čekal
- je určen jen na zpevněné cesty a tam asi odvádí rychlou práci
- reflektor se spíná jen při práci
- při použití na nezpevněné cestě zadrhává spodek,nutno dodělat kluznou plochu pod turbínu,na trávě možná protáhnout i pod kolečka
- některé plasty dost nekvalitní,zatím praskly jen nedůležité
Velice doporučuji na zámkovou dlažbu a pod.Umí to dočista.Ostatní plochy,jako třeba trávník,vyřeší průměrný kutil lyžinou.Originál je zespodu s dutinama.
Cena je velice příznivá a proto jsem ochoten k drobným dodělávkám pro travní cesty.Práci mi stroj usnadnil desetinásobně.Odzkoušeno 3x s těžkým sněhem.Na malé zahradě nutno počítat s poměrně dalekým odhozem sněhu,asi lze taky dořešit úpravou klapky komínku
Pracuje solidně, jsem spokojen.
- Vynikající stroj
- Odhoz opravdu daleký i za pomalé rychlosti
- Značka ,výkon, asi to nej na trhu
Supr mašina.
- velikost a váha je to asi jediné
- Bylo to pro mne velké zklamání, tento stroj se opravdu nepovedl, nové a pořád problém. Nakonec to skončilo vrácením. Plasty nedrží, otřepy ostré hrany a pomalu se to rozpadá. Nedoporučuji - Honda to má vychytané, sice drahé, ale TOP v tomto provedené proti Hechtu.
prodejce většinou nemůže za to, že výrobek je odfláknutý
- Motor když běží tak jede dobře a neudusí se. Výkon motoru dostačuje.
- Lanka ani řemeny jsem zatím neměnil a drží.
- Odhoz sněhu je hrozný , jiné frézy hází prašan 10m tahle max 4m , mokrý sníh plive před sebe a ucpává se .
- Když navlhne nechce startovat . Pak nervy trham šňůru na startování , které dnes nic nevydrží
- Pohon vpřed 4 rychlosti , rozdíl mezi 1 a 4 úplně minimální , jiné frézy mají větší rozdíl mezi rychlostmi.
Asi před šesti lety jsem zakoupil tuto frézu . Použival sem ji párkrát za zimi. Víc jsem opravoval než frezoval. Startování jak se jí chce a házení sněhu katastrofa. Horší výhoz sněhu nemá žádná jiná fréza a už jsem jich viděl spousty. Již 2 krát jsem musel vyměnit variatorovou gumu na pojezdu a to fréza skoro nic nenajela. Známý má tu stejnou frézu a má podobné zkušenosti. Prostě levná Čína. Už nikdy víc.
ještě jsem nevyzkoušel- není kde-dle popisu mělo by být vše ok-doporučil bych -vypadá hezky,pokud bude sloužit ,jak vypadá-OK kvalita supr-cena by se měla pohybovat někde kolem 22000 KČ POROVNÁNÍ S KONKURENCÍ ! OZVĚTE SE KONCEM ÚNORA !TO UŽ BY MĚLA BÝT MAŠINA V PROVOZU. PO PŘEČTENÍ VÝBAVY -BYLO JASNO-DO STŘEDNÍCH POLOH
- Kvalita zpracování.
- Parametry-záběr,výhoz,výkon motoru.
- Vybavenost-LED světlo,řetězy,vyhřívané ruk.,el starter.
- Zajištěný servis.
Pěkná,solidně vypadá,německá výroba i když na starteru
je Made in china, ale jsem dnešní a oceňuji,že tuto nálepku
nesundali.
Vzhledem k výbavě je cena velmi slušná.
Zakoupil jsem:
Lumag CZ(České Budějovice),kde se provádí i servis.
Při objednávce jsem se setkal s velmi
vstřícným a korektním jednáním.
Cena za dopravu spíš symbolická.
Dobrá manipulace, Velmi kvalitní zpracování a na odklízení sněhu kolem domu určitě skvělá volba.
koupil jswem frézu na sníh. Vyjádřit se můžu až po používání.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Těžko zatím hodnotit - je srpen a sníh ne a ne napadnout, abych mohl vyzkoušet v praxi. Jinak po doplnění komponentů se zkušební start podařil.
OK
- Super dílenské zpracování
- Výkonný motor
- S přehledem zvládne i mokrý sníh
- Široká kola
- Elektrické startování
- Jednoduché nastavení výšky
- Vyhřívané rukojeti (nevěřil jsem, ale je to paráda :))
- Možná trochu těžší manipulace pro ženy, ale výhoda je zase v tom, že kola mají větší trakci.
S frézou jsem spokojen, i když nebyla pořádná zima. Ale u nás v horách vždy něco nasněží. Stigu jsme volili i kvůli blízkému servisu, nicméně kvalita je opravdu znát.
- jednoduchá obsluha
- dobře startuje
Zatím mám krítce, ale jednoduchá obsluha, dobře startuje, ale zatim se nedovedu vyjádřit jak pracuje se sněhem.
Stiga ST 5266 PB TRAC
Přidáno: 14. října 2019
(naposledy upraveno 14. října 2019)
Zakoupeno v E-ZAHRADA.cz
13 let vlastním Stigu snow storm , kterou jsem věnoval dceři -absolutní spokojenost ,proto jsem opět koupil
stigu
- o.k.
- snadné ovládání, výkon, rozměry a váha asi bude i snadná údržba
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »